ProMotive perustettiin asiakkaiden pyynnöstä vuonna 2000. Tänäänkin toimimme asiakkaiden ehdoilla auttaen asiakkaitamme saavuttamaan tavoitteensa, toimimme aina yhdessä ihmisten kanssa.

Yritysvalmennukset ja liikkeenjohdon konsultointi

Osaamisen ja suorituskyvyn kehittäminen avaa aina uusia mahdollisuuksia. Me promotivelaiset suhtaudumme intohimoisesti asiakkaidemme voimavarojen löytämiseen ja vapauttamiseen. Näemme paitsi ihmisen, myös sen miksi hän parhaimmillaan voi kehittyä.

  • Johtoryhmien ja esimiestyön kehittäminen
  • Henkilökohtaisten vaikuttamistaitojen valmennukset
  • Projektijohtamisen ja projektityöskentelyn valmennukset
  • Yksilö- ja ryhmäcoaching
  • Henkilöstö- , talous- ja projektijohtamisen prosessien konsultointi

Vapaus on voimavara

Kaikki valmennuksemme rakennetaan asiakkaan tarpeen perusteella. Valmennuksen sisällöt, muoto ja työtavat valitaan tavoitteiden pohjalta, oli kysymyksessä sitten johtoryhmän coaching, esimiestyöskentelyn tehostaminen, tai projektijohtaminen.

Tapamme valmentaa on käytännönläheinen, osallistava ja innostava. Tavoitteenamme on aina aito muutos osallistujien toiminnassa. Asetamme jokaiselle kehittämisprojektille konkreettiset, mitattavat tavoitteet.

Käytämme valmennuksissa uusimpaan aivotutkimukseen perustuvia valmennusmenetelmiä. Kaikilla konsulteillamme on paitsi pitkä kokemus henkilöstön kehittämisestä myös omakohtaista kokemusta esimiestyöstä ja johtamisesta.

Teemme työmme tosissamme, mutta emme otsa rypyssä. Tavoitteiden saavuttamisen ohella meille on yhtä tärkeää, että kanssamme on miellyttävää ja inspiroivaa työskennellä.

Lisätietoja: Aaro Ollikainen, puh. 040 775 1134 tai aaro.ollikainen@promotive.fi